Monday, 11 July 2011

Gambar Haaziya yang ku rase cun melecun..

Assalamualaikum kawan2...
Lame xtulis blog ni..
Sebenarnya sbb xde ape yang special ek pung..
Lg pun bukan pandai mana pung..
Sesaje mengeksenkan diri macam pandai sangat..hihihihi

Kali ni nk tunjukin gambar anak saya RUSDINA HAAZIYA..
Gambar dia memakai tudung..
Yang kurasekan menarik untuk ku kongsikan bersama..
Selamat menjamu mata ek..hihihi




  
Itu saje la nk kongsikan bersama...
Daaaaaaaa....

Sunday, 8 May 2011

SELAMAT HARI IBU...

08 Mei 2011
Tarikh hari ibu bg Malaysia..
Selamat hari ibu untuk saye..
Saye bersyukur dgn nikmatNya..
Dia telah kurniakan saye dgn suami yang penyayang
Dan puteri2 yang cantik..
Alhamdulillah Ya Allah..
Kad yang Haafiza buat untuk ibu sempena hari ibu..

"Kakak buat khas untuk ibu..sayaaaaaaaaang ibu"

Terima kasih sayang..
Ibu suka sangat..

Selamat Hari ibu untuk Ma juga...
Ina sayang ma sampai bile2..
Tiada yang lebih berharga dalam hidup ini...
Segala keperitan yang ma lalui
Xboleh Ina bayar dengan apa jua bentuk sekalipun..
Maaa..terima kasih atas segalanya..


Salam sayang dariku yang bergelar ibu..
Layan lagu yang menyayat hati kat bawah ni yer..

SEBENARNYA...HARI-HARI ADALAH HARI IBU...

Family Day JKA 2011

Lame dah x berblogging..
Hahahahaha..
Xdop cite menarik ek pung..
Kalu ade pun mungkin dop berapa nok menarik..
Xpe laa...ade kisah skit bowoh tu..
Sudi la membacanyer ek..
29.04.2011 - 30.04.2011
Tarikh keramat utk staf JKA
Kerana setelah sekian lamenyer 
Br menjadi hari keluarganya..


Saya juge seronok kerana dapat menjayakannya..
Entah bile pulak akan ade family day seperti itu.
Harapnye tahun depan akan ade lagi..
Hikhikhik...

Konvoi BDY 9295 bernombor 17 tu..

Antara permainan2 yang dipertandingkan ialah...


Dan pemenang2nya ialah...



Oklah..tu je..jumpa lagi..
Sekian...cau cin cau...

Friday, 15 April 2011

Berita mengejutkan..

Sedang berehat bersama anak2..
aku dikejutkan dengan sms dr member aku Yung
memberitahu yang ayah member opih aku Asmihan mninggal pg tadi..
Ya Allah.. 
br kul 8 pg td bace kat wall dia..
dia tulis.."dugaan bertimpa-timpa..kuatkan semangat..DIA mau menguji kekuatan hambanya..)"...
sedih laa..  
memang dia diuji dengan dugaan berat itu...

As..
KRyn doakan awk dan kuarga tabah dalam dugaan yang Dia beri..
Kite smua diujiNya..
cuma cepat @ lambat 
dan mungkin dalam bermacam cara..

Al-Fatihah kepada arwah abah As..
smoga Allah menempatkan dia di kalangan org2 yang beriman..
insya Allah.. 

Salam takziah dr KRyn sekuarga...


Saturday, 9 April 2011

08-04-2011

08-04-2011..
ade 2 benda menarik yang berlaku dalam hidup aku..hihihi
yang pertama..
my hubby punya besday..
malam 08.04 tu ade surprise kecik2 utk abang..
bg kek n hadiah skit..
haafiza n ibu je yang ade time tu..
haaziya sronok dibuai mimpi..
xmau kacau tdo dia..karang aku akan berjaga bersama dia plk..
ni kek kecik2 yang aku tempah khas utk besday abang..memang sedap..

Tiramisu cake utk abang sayang..


benda menarik yang kedua ialah..
kali pertama aku masuk panggung..holaaaaa..
berdebar sebelum masuk..
memang seumur hidup xpenah jejak kaki dalam panggung..
pada tarikh lahir abang tahun 2011..br masuk..
masuk tgk cite RIO..best gak..
memang lawak..

aku bukan masuk nge husband je..
malah nge anak2 dan geng alien abang bersama kuarga mereka..
memang sempoi laa...
haaziya duk dalam tu pun dop meragam..
bagus tul anak ibu..
bunyi bising pun tidak sediki tpun mengganggu tdo dia..
alhamdulillah...
 aku kongsikan sedikit sedutan dr filem RIO tu utk tatapan anda ek..
jangan lupa menonton cite yang best ni...
ok ah..itu saje celoteh saye kali ni..
see u soon...chau..

Saturday, 2 April 2011

Saye pengguna blog yang baru..

Hai...

Aku baru buat blog nih..xtau nk tulis ape lagi..
ntah macam mana la rupa blog aku ni..
org ade blog..aku pun sibuk nok ade blog juge..
dop pandai pun nok buat itu ini..
harapkan Faridah MY la ni..awk tolong2 la saye ek..

xtau dah nop tulis ape..nnt kite cite yer..
chau chin chau...